تاریخ انتشار : جمعه 6 تیر 1404 - 23:03
11 بازدید
کد خبر : 1777

تشییع پیکر شهیده پوراندخت سعادت‌نژاد در شهرستان تالش

تشییع پیکر شهیده پوراندخت سعادت‌نژاد در شهرستان تالش
مراسم تشییع شهیده پوراندخت سعادت‌نژاد با حضور مردم و مسئولین باشکوه خاصی برگزار شد.

به گزارش مریان خبر، صبح روز (جمعه ۶ تیرماه ۱۴۰۴) مراسم تشییع شهیده پوراندخت سعادت‌نژاد باشکوه خاصی با حضور علی باقری معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان ، رضا جمشیدی سه‌ساری نماینده عالی دولت در شهرستان تالش، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی نورزاد امام جمعه شهرستان ، خانواده شهدا، نیروهای نظامی و انتظامی و اقشار مختلف مردم  برگزار شد. مردم با حضور پرشور خود، از این شهیده فداکار تجلیل کردند و با دل‌های سوگوار، او را به آخرین آرامگاهش بدرقه کردند.

شهیده پوراندخت سعادت‌نژاد در دوم مرداد ۱۳۴۷ در دهستان خطبه‌سرای شهرستان تالش به دنیا آمد و طی سال‌ها خدمت در سازمان زندان‌های استان تهران، به عنوان یک کارشناس مجرب، در حوزه اجرای احکام فعالیت می‌کرد. این شهیده بزرگوار، در حمله وحشیانه و تروریستی رژیم صهیونیستی به زندان اوین در ۵۷ سالگی و در آستانه بازنشستگی، جان خود را فدای آرمان‌های انسانی و آزادی خواهانه کرد و به فیض عظمای شهادت نائل آمد و در زادگاهش روستای ترک محله دهستان  خطبه سرای بخش کرگانرود آرام گرفت .

شهیده پوراندخت سعادت‌نژاد با فداکاری‌هایش یادآور مقاومت و استقامت در برابر ظلم و ستم است و راهش در تاریخ مقاومت علیه رژیم صهیونیستی و دیگر استکبارها ماندگار خواهد ماند.

خبرنگار : سید محسن نیکخواه

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 10 در انتظار بررسی : 10 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.